top of page

Kulenova sestrična i Ilijini zagudari znaju znanje

U ponedjeljak, 6. studenog, počeo je ovogodišnji ciklus KViznog stožera - natjecanja iz znanja učenika sedmih i osmih razreda naše škole. Projekt su razvili i provode ga prof. Ankica Markač, prof. Ana Bunčić, prof Martin Majcenović i školska knjižničarka, prof. Branka Janković Kursar.

Ove godine koncept je promijenjen i natjecanje se odvija u tri faze. Najprije se posebno natječu učenici sedmih, a zatim učenici osmih razreda. U velikom finalu, koje će se održati u prosincu, natjecat će se prve dvije ekipe sedmaša i tri najbolja tima osmih razreda. I kategorije su nove: Sport i vremenska prognoza, Priroda i društvo, Iće i piće, Novce i ovce te Knjigom o glavu.

Natjecatelji sedmih razreda pokazali su zavidno znanje, borba je bila neizvjesna do samoga kraja, a imali su i veliku potporu navijača, koji su ispunili sva mjesta u učionici Glazbene kulture. U finale su prošle ekipe 7. c - Kulenova sestrična i 7. e razreda - Ilijini zagudari. Igračima čestitamo i želimo im sreću u finalu, a vas pozivamo da se pridružite okršaju osmaša 20. studenog u 14 sati.

I ove su godine sponzori Školska knjiga i Z Centar za pobjednike osigurali vrijedne nagrade.


Redakcija Shalabahtera

bottom of page