top of page

Povratak u školske klupe

Nova školska godina je počela i u našu redakciju donijela neke promjene. Dvije novinarke upisale su željene srednje i škole, a dvije učenice su nam se pridružile (Kaja Brkić i Marija Galić). Za grafičko oblikovanje ove godine zadužena je profesorica Ankica Markač.

Teme o kojima ćemo pisati bit će raznolike, s naglaskom na žene, njihova prava i položaj u društvu, upise u srednju školu i odabir zanimanja. Izvještavat ćemo o gostovanjima i događanjima u školi te našim izletima i posjetima kulturnim ustanovama.

Svoje prijedloge tema i komentare možete nam slati na adresu malesnicashalabahter@gmail.com



Cijenjeni čitatelji, ja sam Kaja Brkić, učenica 8. a razreda. Kad nisam u školi, sviram gitaru ili naporno treniram ritmičku gimnastiku. Družim se s prijateljicama, bavim se i raznim drugim aktivnostima poput pjevanja, profesionalnog fotografiranja, između ostalog, te novinarstvom. Kad nisam u takvoj prilici, najradije radim nešto kreativno ili čitam, tj. pišem knjigu.


Dragi čitatelji, moje ime je Marija Galić, učenica sam 8.e razreda. U slobodno vrijeme sviram gitaru i klavir te pišem pjesme. Volim čitati knjige i gledati filmove. Vikendima uglavnom učim ili se družim s prijateljicama.


Želimo vam uspješnu školsku godinu!


Uredništvo

bottom of page